certificerede udestuer gennem
​willab garden

​Udestuer har alle dage været populære, og det er der mange gode grunde til. Vil du gerne have bygget en, eller trænger din allerede eksisterende til en renovering? Så kontakt Vinther Byg. Vi er specialister i udestuer, og vi kan hjælpe med alt lige fra valg af materialer, opbygning, tagarbejde, lægning af trægulv, udskiftning og montering af vinduer, renoveringer m.m. Vi tilbyder opbygning og renovering af udestuer i København og på resten af Sjælland, og vi kan bl.a. lave din udestue i Roskilde - eller et andet sted på Sjælland.

Certificerede udestuer gennem Willab Garden

Udnyt dine kvadratmeter

Udestuen er en rigtig god ide, hvis du ønsker at udvide dit hus med flere kvadratmeter på en billig måde. Udestuer har mange anvendelsesmuligheder, men de fleste anvender dem som en ekstra stue eller som et ekstra spiserum. Det er i dag muligt at isolere udestuen så godt, at den kan anvendes hele året rundt. Vi fortæller dig gerne om dine muligheder og giver dig en god pris, hvis du er interesseret i en udestue i f.eks. Roskilde eller et andet sted på Sjælland.

Få det bedste resultat

For at opnå det bedste resultat med udestuen er det vigtigt, at den bliver placeret rigtigt i forhold til sollyset. Vores medarbejdere kan rådgive dig i, hvordan du opnår det bedste resultat, både med hensyn til placering men også med hensyn til materialer, så udestuen kommer til at passe med resten af huset. Vi ønsker at opfylde vores kunders ønsker og behov, og vi sætter derfor en ære i at lave udestuer, der opfylder deres ønsker.

Ny udestue i Roskilde?

Fra vores placering i Taastrup har vi god mulighed for at hjælpe kunder på hele Sjælland, så hvis du gerne vil have lavet en dejlig udestue på Sjælland, så er du kommet til det helt rette sted.

Få en god pris og tilbud her

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en ny udestue eller en renovering. Vi sammensætter et tilbud ud fra dine behov og ønsker. Vi kan kontaktes på telefon 53 830 830 eller via vores mail kontor@vintherbyg.dk. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Bestil et godt tilbud på din tømrer- og snedkeropgave​!

Udfyld felterne herunder og få et uforpligtende tilbud retur. Vi svarer hurtigst muligt.

 
Vedhæft billeder
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

bestil et tilbud på dit byggeprojekt

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en ny udestue eller en renovering.
​Vi sammensætter et tilbud ud fra dine behov og ønsker.

Vinther Byg ApS

Kallerupvej 41H. 2640 Hedehusene

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 830 830

E-mail: kontor@vintherbyg.dk

OBS: Vi er reklamebeskyttet!

Læs Cookiedeklaration her

Tømrerarbejde på hele Sjælland

Hos Vinther Byg ApS udføres alle typer tømreropgaver, fra de små til totalentrepriser på køkken, bad og toilet, tilbygninger og garager. Vi kører på hele Sjælland, herunder bl.a. i København, Roskilde, Holbæk og Taastrup.

Alt i tømrerarbejde. Alt i snedkerarbejde. Vi dækker hele ​Sjælland.

Skriv til os på mail@vintherbyg.dk eller ring direkte: 5383 0830