drømmer I om nyt sommerhus?​

Der er noget helt særligt ved at være i sommerhus – det er dansk idyl, når det er allerbedst. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at skabe de helt rette omgivelser for hyggen ved at få sommerhuset tilbage i tip-top stand. Kontakt os derfor gerne, hvis du har brug for vores hjælp til at få renoveret dit sommerhus. Vil du have en ide om pris på renovering af sommerhus, før du gør dig flere overvejelser – så hører vi også gerne fra dig.

Renovering og nybyggeri af sommerhus på Sjælland

Hvis huset derhjemme trænger til en kærlig hånd, så er vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med at få renoveret dit hjem i Roskilde – eller hvor end på Sjælland, du bor.

Kompetent rådgivning

Hos Vinther Byg er du altid sikret professionel og kompetent rådgivning fra vores medarbejdere. Vores store erfaring inden for branchen betyder, at vi har opnået en god viden inden for mange forskellige områder. Tøv derfor ikke med at rette henvendelse til os, hvis du har spørgsmål til renoveringen af dit hus. Hvis du overvejer at kaste dig ud i et byggeprojekt, tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kommer omkring materialer, tidsramme m.v. Vi kan også relativt hurtigt give et svar, hvis du blot efterspørger pris på renovering af sommerhus.

Kontakt Vinther Byg

Er du interesseret i at få et tilbud, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med sommerhusrenovering på Sjælland eller forskønnelse af dit hus i Roskilde? Så er du velkommen til at ringe på telefon 53 830 830 eller sende en mail til kontor@vintherbyg.dk, og få et godt tilbud på din opgave.

Bestil et godt tilbud på din tømrer- og snedkeropgave​!

Udfyld felterne herunder og få et uforpligtende tilbud retur. Vi svarer hurtigst muligt.

 
Vedhæft billeder
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

bestil et tilbud på dit byggeprojekt

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en ny udestue eller en renovering.
​Vi sammensætter et tilbud ud fra dine behov og ønsker.

Vinther Byg ApS

Kallerupvej 41H. 2640 Hedehusene

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 830 830

E-mail: kontor@vintherbyg.dk

OBS: Vi er reklamebeskyttet!

Læs Cookiedeklaration her

Tømrerarbejde på hele Sjælland

Hos Vinther Byg ApS udføres alle typer tømreropgaver, fra de små til totalentrepriser på køkken, bad og toilet, tilbygninger og garager. Vi kører på hele Sjælland, herunder bl.a. i København, Roskilde, Holbæk og Taastrup.

Alt i tømrerarbejde. Alt i snedkerarbejde. Vi dækker hele ​Sjælland.

Skriv til os på mail@vintherbyg.dk eller ring direkte: 5383 0830