Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Træterrasse Sjælland - Få lavet en ny og flot terrasse

Få et tilbud og en pris her

Drømmer du om at kunne nyde sommeren på en helt ny terrasse, eller trænger din nuværende blot til en kærlig hånd? Hos Vinther Byg er vi eksperter i træterrasser. Vi kan hjælpe med alt lige fra anlæggelse, renovering og slibning til maling og oliering. Vil du f.eks. gerne have en træterrasse i Roskilde, Sjælland - så kan vi hjælpe. Alle vores medarbejdere er faguddannede og har mange års erfaring inden for branchen.

Få den rigtige pris her fra Vinther Byg

Hvis du er interesseret i en ny - eller gerne vil have slebet din gamle - træterrasse i f.eks. Roskilde eller et andet sted på Sjælland, så giver vi dig gerne et godt tilbud.

Vi kan lave din nye terrasse i følgende træsorter

  • Fyr
  • Lærk
  • Lpe
  • Cumaru
  • Ceder
  • Eg
  • Teak
  • Komposit
  • m.fl.

Hør mere om mulighederne

Er du interesseret i at få et godt tilbud på en ny terrasse? Kontakt os på telefon 53 830 830 eller via kontaktforumlaren nedenfor i dag og hør nærmere om dine muligheder.

Bliv ringet op af Vinther Byg

Ny træterrasse i Roskilde?

Med hovedkvarter i Taastrup er det nemt for os at komme ud til kunder på hele Sjælland. Er du interesseret i at få lavet en dejlig træterrasse på Sjælland, så er du kommet til det helt rette sted. Vi kan bl.a. lave ny eller renovere din gamle træterrasse i Roskilde eller omegn.

Få et tilbud

Det er vigtigt for os, at din terrasse bliver lige præcis, som du ønsker, den skal være. Vi sørger derfor altid for at forventningsafstemme med den enkelte kunde inden, at vi påbegynder vores arbejde. Er du i tvivl om, hvordan du opnår det bedste resultat? Så rådgiver vores medarbejdere dig gerne i dit valg uanset, om det handler om træsort, design, maling eller olie.

Træterrasse tilbud | Træterrasse pris

Træterrasser i høj kvalitet til gode priser

Vi sætter en ære i altid at levere vores arbejde i den bedste kvalitet og til den aftalte tid. Prisen på en helt ny terrasse kan variere meget fra firma til firma, men hos Vinther Byg ønsker vi at levere en god kvalitet til en rimelig pris. Du kan derfor altid få et godt tilbud hos os til en konkurrencedygtig pris. Vores værksted er beliggende i Hedehusene, men vi kan lave din træterrasse på Sjælland, uanset hvor du bor - f.eks. i Roskilde.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 53 830 830 eller mail@vintherbyg.dk, hvis du ønsker at få et uforpligtende træterrasse tilbud. Her udregner vi ud fra dine ønsker en pris, der passer til dine ønsker for budget. Vi glæder os til at modtage din henvendelse.

Alt i træterrasser - Få et godt tilbud her