Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Tilbygninger

Alt i tilbygninger til huse og sommerhuse

Overvejer du, om du skal have en tilbygning til dit hus eller sommerhus? Så få et godt tilbud hos Vinther Byg. Alle vores medarbejdere har god erfaring inden for branchen, og de står klar til at hjælpe dig! Vores værksted ligger i Hedehusene, men vi tilbyder tilbygning til sommerhus og hus på hele Sjælland til konkurrencedygtige priser.

Få en tilbyging pris her

Vil du have en god tilbygning pris? Kontakt os på telefon 53 830 830 og få et uforpligtende tilbud på din hus eller sommerhus tilbygning.

Få mere plads med en tilbygning

En tilbygning til et sommerhus eller hus kan være en god løsning, hvis man føler, at pladsen begynder at blive for trang. En tilbygning kan blandt andet være en god løsning, hvis:

  • I har fået en lille i familien, og der skal være plads til børneværelser
  • I har fået en ny bil og mangler en garage til den
  • I har brug for et ekstra badeværelse
  • Sommerhuset er blevet for småt

Vi er klar til at lave tilbygning til hus og sommerhus

Hos Vinther Byg har vi kun de bedste tømrere, der gerne hjælper dig med at bygge en hus eller sommerhus tilbygning snarrest. Vi ved, at mange ofte gerne vil have bygget deres tilbygning hurtigst muligt efter, at beslutningen er taget. Vi gør derfor altid vores bedste for at levere den ønskede tilbygning inden for en kort tidsramme til en god tilbygning pris.

Tilbygning til hus | Tilbygning til sommerhus | Tilbygning pris

Hør mere om en tilbygning til sommerhus eller hus i dag

Hos Vinther Byg giver vi dig den bedste service og vejledning, når du skal have lavet en tilbygning. Du får oven i købet en tilbygning til en pris, der er svær at modstå. Ring til os på telefon 53 830 830 eller send en mail til mail@vintherbyg.dk. Så udregner vi ud fra dine ønsker og behov et godt tilbud på en sommerhus tilbygning eller tilbygning til dit hus.

Bliv ringet op af Vinther Byg