Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Renovering af sommerhus på Sjælland?

Vi renovererer huse, lejligheder, skure, carporte m.m.

Trænger din bolig eller hus til at blive renoveret? Så står vi klar til at hjælpe dig! Vi har god erfaring med flere typer renoveringsopgaver, herunder blandt andet tage, lofter, garager, vægge og meget mere. Vi udfører bl.a. renovering af hus og sommerhus på Sjælland for både private og erhverv. Alle vores medarbejdere har stor erfaring inden for renoveringsopgaver, og de arbejder seriøst og professionelt med enhver opgave.

Kontakt Vinther Byg i dag og hør mere

Kontakt os på telefon 53 830 830 og få et gratis tilbud på renovering af hus i Roskilde eller en anden renoveringsopgave - hvor som helst på Sjælland.

Bliv ringet op af Vinther Byg

Vi løser alle renoveringsopgaver

Uanset om du skal have udført eksempelvis en større eller mindre renovering af hus i Roskilde, kan vi hjælpe dig. Vi sørger altid for at forventningsafstemme med vores kunder, før vi påbegynder vores arbejde. Derved sikrer vi, at vi opfylder vores kunders ønsker, og at alle parter derved bliver tilfredse med det udførte arbejde. Vi forlader aldrig en opgave, før vi er tilfredse med resultatet, og vi sætter en ære i altid at levere vores arbejde til den aftalte leveringstid.

sidekick

Renovering af sommerhus Sjælland

Der er noget helt særligt ved at være i sommerhus – det er dansk idyl, når det er allerbedst. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at skabe de helt rette omgivelser for hyggen ved at få sommerhuset tilbage i tip-top stand. Kontakt os derfor gerne, hvis du har brug for vores hjælp til at få renoveret dit sommerhus. Vil du have en ide om renovering af sommerhus pris, før du gør dig flere overvejelser – så hører vi også gerne fra dig.

Renovering af hus Roskilde – og resten af Sjælland

Hvis huset derhjemme trænger til en kærlig hånd, så er vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med at få renoveret dit hjem i Roskilde – eller hvor end på Sjælland, du bor.

Kompetent rådgivning

Hos Vinther Byg er du altid sikret professionel og kompetent rådgivning fra vores medarbejdere. Vores store erfaring inden for branchen betyder, at vi har opnået en god viden inden for mange forskellige områder. Tøv derfor ikke med at rette henvendelse til os, hvis du har spørgsmål til renoveringen af dit hus. Hvis du overvejer at kaste dig ud i et byggeprojekt, tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kommer omkring materialer, tidsramme m.v. Vi kan også relativt hurtigt give et svar, hvis du blot efterspørger renovering af sommerhus pris.

Kontakt Vinther Byg

Er du interesseret i at få et tilbud, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med sommerhusrenovering på Sjælland eller forskønnelse af dit hus i Roskilde? Så er du velkommen til at ringe på telefon 53 830 830 eller sende en mail til mail@vintherbyg.dk, og få et godt tilbud på din opgave.