Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Om Vinther Byg ApS

Vinther Byg ApS blev grundlagt d. 30. maj 2016 af Mike Vinther Mortensen. På trods af at firmaet er relativt nyt, er det ikke erfaring, der mangler. Mike Mortensen og hans to svende har nemlig alle mange års erfaring inden for branchen og kan løse alle opgaver inden for tømrerfaget for både privat- og erhvervskunder. Vinther Byg ApS har værksted i Hedehusene, men vi arbejder som tømrere på hele Sjælland.

Et arbejde i en høj kvalitet

Hos Vinther Byg sætter vi en ære i altid at levere vores arbejde i en høj kvalitet, og vi forlader derfor aldrig en opgave før, at vi har opnået det ønskede resultat. Priserne på tømrere på Sjælland er ofte høje, men hos Vinther Byg ønsker vi at levere kvalitet til konkurrencedygtige priser. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at få et godt tilbud på din opgave.

sidekick

Arbejdsområder

Medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, der er din sikkerhed for, at du får et arbejde i den ønskede kvalitet. Med Byg Garanti er du sikret mod fejl, mangler og sjusk op til 100.000 kr.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 53 830 830 eller mail@vintherbyg.dk, hvis du ønsker at få et tilbud eller få mere information om vores firma.

Bliv ringet op af Vinther Byg